Tegelzetten

Als tegelzetbedrijf is Ortak Bouw met ervaren tegelzetters in Zeeland dé echte specialist in tegelzetten. Wij werken door de hele provincie vanuit onze vestiging in Middelburg.

Onze Diensten

Bent u op zoek naar een tegelzetter in Middelburg of tegelzetter in Zeeland? Ortak Bouw heeft een team van tegelzetters beschikbaar om elke klus, groot of klein, uit te voeren. Wij zijn een dynamisch allround bouwbedrijf dat voor particulieren en bedrijven werkzaam is. Indien u een aannemer bent die extra handen kan gebruiken, zijn wij eveneens beschikbaar voor opdrachten. Op het gebied van tegelzetten hebben onze tegelzetters in Zeeland ervaring met allerlei soorten tegels. Bijvoorbeeld met het aanbrengen van keramische tegels of natuurstenen tegels. Overigens is het ook mogelijk om werkzaamheden gecombineerd te laten uitbesteden, zoals het leggen van vloertegels in combinatie met stucwerk of schilderwerk.

Tegelzetter in Middelburg voor tegelwerk van vloeren

Het aanbrengen van vloertegels is specialistisch vakwerk. Het is belangrijk dat tegels in het gewenste patroon komen te liggen en niet schots en scheef. Onze tegelzetter in Middelburg heeft het vakmanschap in handen en legt vloertegels met een perfect resultaat. U bent daarbij verzekerd van de beste kwaliteit en van een duurzaam resultaat. Vloertegels zijn in verschillende legpatronen aan te brengen. Bijvoorbeeld in een legpatroon met een halfsteensverband of in een diagonaal verband. Wij luisteren naar uw wensen ten aanzien van het legpatroon en denken ook graag met u mee. Zo is het ook bijzonder fraai om onze tegelzetter in Zeeland een visgraatpatroon te laten realiseren. Of een legpatroon in blokverband.

 

Tegelzetter in Zeeland voor tegelwerk van wanden

Net als voor het tegelen van vloeren geldt voor tegelwerk van wanden eveneens dat vakmanschap een vereiste is. Daarom is het aan te raden om onze tegelzetter in Zeeland aan het werk te zetten. Bijvoorbeeld om nieuwe tegels aan te brengen in uw badkamer of om de keukenwand van nieuwe tegels te voorzien. Voordat de tegels op de muur komen, vinden er uiteraard eerst voorbereidende werkzaamheden plaats. Bijvoorbeeld de verwijdering van bestaande tegels en afvoeren. Daarna is het belangrijk om de wand eerst te egaliseren om strak tegelwerk te garanderen.

 

Betrouwbaar tegelzetbedrijf inhuren

Het is fijn om de zekerheid te hebben dat als u een tegelzetbedrijf inhuurt dat afspraken ook afspraken zijn. Dat deze worden nagekomen om de planning van een renovatie bijvoorbeeld niet in de war te sturen. Wij zijn een betrouwbaar tegelzetbedrijf dat afspraken maakt en nakomt. Daar bestaat geen twijfel over en maakt automatisch onderdeel uit van onze servicegerichte dienstverlening. Naast betrouwbaarheid hechten wij ook grote waarde aan kwaliteit en dat is te zien aan uitgevoerde projecten.

Hard werken met hart voor het vak

Elke tegelzetter in Zeeland van Ortak Bouw werkt hard met hart voor het vak. Er is passie voor het vak van tegelzetten. Dat straalt iedere tegelzetter in Middelburg van ons bedrijf ook uit. In het resultaat is deze passie te zien die uiteraard combineert met de kwaliteit van het geleverde tegelwerk.

Vraag een offerte tegelzetten aan

Ortak Bouw voorziet u graag op verzoek van een offerte tegelzetten. De kosten van onze tegelzetter in Middelburg zijn afhankelijk van diverse factoren. Bijvoorbeeld van de conditie van de huidige ondergrond. Ook het totale oppervlak speelt daarbij een rol. Wij zijn transparant in de samenstelling van de kosten, zodat daar geen onduidelijkheid over bestaat. Heeft u vragen neem dan gerust contact op, wij staan klaar om u antwoord te geven.

Over Ortak Bouw

Ortak Bouw bestaat al vele jaren en is uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf. Tegelzetten is een van de veelvoorkomende werkzaamheden. Daarom heeft u bij ons altijd de mogelijkheid een tegelzetter in Middelburg in te huren.

  • Professioneel
  • Strak resultaat
  • Kwaliteitswerk
  • Zeeuwse markt

Overige Diensten

Afbouw

Afbouw: wand plaatsen, scheidingswand monteren, plafond plaatsen, vloerafwerking realiseren. Ortak Bouw is dé afbouwspecialist in Zeeland.

Renovatie

Renovatie van bestaande bouw tot monumentale panden. Uw renovatiespecialist in Middelburg staat voor u klaar in heel Zeeland.

Schilderwerk

Schilderwerk: periodiek onderhoud buitenschilderwerk, trap schilderen, kozijnen verven, houtrotreparatie, wanden sauzen en plafonds sauzen. Gratis offerte.

Stucwerk

Stucwerk: pleisterwerk, spachtelputz, gipsplaten stuken, spackspuiten en latex spuiten. Ortak Bouw is allround in stucwerk.

Timmerwerk

Timmerwerk: houten kozijnen, dakkapellen, trappen, deuren, veranda’s, tuinhuisjes en vloeren. Ortak Bouw heeft de expertise in huis.

Direct Telefonisch Contact

06-85481715

Gerelateerde Diensten

Afbouw

Afbouw op maat voor nieuwbouw en bestaande bouw. Schakel ons in voor wandafwerking, plafondafwerking, inbouwverlichting, badkamers, keukens en meer.

Stucwerk

Muren of plafond strak laten maken? Onze ervaren stukadoors maken uw wanden en plafonds super strak. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Schilderwerk

Schilderwerk binnen en buiten in professionele handen. Onze schilderspecialisten zijn inzetbaar voor onderhoud en voor vernieuwing.

LATEN WE IETS MOOIS BOUWEN